Strak verkoopt eigen vlees

Voor het drukken, het vormgeven en het lanceerfeest van ons derde nummer, hebben we besloten om onszelf te verkopen.

Strak #voordekunst from voordekunst on Vimeo.


Ons vlees, jouw boodschap
Tot nu toe financierden we Strak met advertenties, kleine bijdragen van mecenassen en uiteraard de inkomsten uit verkoop. Voor Strak #3 pakken we het persoonlijker aan: wij (de redactie) verkopen onze lichamen, als advertentieruimte.

Via Voordekunst.nl kun je ons kopen. Met jouw boodschappengeld betalen wij de drukker, onze vormgever en organiseren we het lanceerfeest.

Wij zijn Strak en wij verkopen ons lichaam aan jou. Het is prachtvlees. Dat zie je zo. Daar hoef je geen keurslager voor te zijn. Dus mag het een onsje meer zijn? Een plakje worst voor de kleine? En wat zeggen we dan? Dank u wel!

This entry was posted in Strak #3. Bookmark the permalink.

Comments are closed.