“Strak’ is een heel sterk tijdschrift!’ – aldus Vice

Strak #2 is bijna klaar, Strak #1 is zo goed als uitverkocht en Vice blaast op onze loftrompet. Wat een toffe recensie hebben we gekregen!

‘ Strak is niet zomaar een gestencild liefhebberijtje – het is een fantastisch geïllustreerd literair tijdschrift voor de Nieuwe Nieuwe Zakelijkheid…Maar er staat niet enkel vuile praat in Strak. Zo hebben de mannen van De Neven – waar we laatst een briljant filmpje van deelden – een superleuke strip in MS Paint o.i.d. gemaakt, en vallen er ook mooitjes te lezen van onder andere Eva Mouton, Daniel Vis, Kasper C. Jansen en hoofdredacteur/mede-oprichter Elfie Tromp.’

En een mooie foto van onze centerfold.

Lees ‘t helemaal hier.

This entry was posted in Lof. Bookmark the permalink.

Comments are closed.